مانیتور وینکا سایپا

سایپا یکی از دو خودروساز بزرگ ایران است که در کنار ایران خودرو بیشترین سهم بازار ایران رادر دست دارد. سایپا 131، 111، 132، تیبا و ساینا برخی از خودروهای تولیدی این شرکت است. در اوایل دهه۴۰، شرکتی به نام شرکت ایرانی تولید اتومبیل سیتروئن ایران کار خود را با سرمایه اولیه تنها ۱۶ میلیون تومان آغاز کرد که اگر به نرخ روز حساب کنیم قطعا رقم قابل توجه ای خواهد شد. تاریخ دقیق آغاز کار سایپا سال ۱۳۴۶ بود اما تصمیم اولیه ایجاد آن در سال ۱۳۴۴ گرفته شد و در نهایت سال ۱۳۴۶ پروژه نهایی شد و به عنوان یک شرکت خودروساز فعالیت خود را آغاز کرد. در دهه ۷۰ بود که سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تنها مالک ۳۵ درصد سهام سایپا شده و باقی آن در بورس تهران به فروش می رسد. در حال حاضر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، شرکت ستاره تابان، شرکت توسعه سرمایه رادین، شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، شرکت تجارت تابان، گروه صنعتی رنا از جمله سهام داران شرکت سایپا به شمار می آیند. اگرچه تاسیس و تاریخچه شرکت سایپا به پیش از انقلاب باز می گردد ولی در صنعت خودروسازی ما به عنوان یک شرکت بزرگ خودروسازی محسوب می شود و تاکنون سعی کرده به تولید محصولاتی بپردازد که در نوع خود قابل توجه و بی نظیر هستند. شرکت سایپا با برندهای بزرگی از جمله سیتروئن، کیا، رنو، نیسان، چانگان و برلیانس در جهان همکاری دارد.

نمایشگر کروز برای سایپا شاهین :

نمایشگر کروز برای سایپا شاهین سیستم عامل اندرویدی دارد و به عنوان کالای ساخت ایران شناخته می شود. این نمایشگر ۷ اینچی قابلیت هایی چون بلوتوث، پخش فرمت های مختلف تصویری و صوتی، اتصال به دوربین عقب، درگاه های مختلف، قابلیت نمایش صفحه تلفن های همراه اندرویدی بر روی نمایشگر خودرو، رهیاب ماهواره ای، قابلیت اتصال به اینترنت، قابلیت نصب نرم افزارهای اندروید و… را دارد. در این نمایشگر اطلاعات مربوط به وضعیت درها، باد و دمای تایرها، سرویس های دوره ای و اخطار سیستم برقی خودرو به صورت مستقل از جلو آمپر شاهین به نمایش در می آید. نمایشگر کروز برای سایپا شاهین از نظر کیفیت در جایگاه قابل قبولی قرار دارد و وضوح تصویر آن را می توان خوب عنوان کرد.

مانیتور وینکا سایپا

نمایشگر پلاسکو کار برای سایپا شاهین :

شرکت پلاسکو کار که مونتاژکننده اجزای کابین کیا سراتو بوده است، در هفته های گذشته تامین نمایشگر سراتویی را برای شاهین آغاز کرده است. این نمایشگر ساخت کره جنوبی بوده و بر اساس استاندارد کیفی و الکتریکی کمپانی کیا طراحی شده است. از نظر ابعاد صفحه نمایش، مانیتور سراتویی مشابه به نمایشگر کروز بوده و در بحث طراحی ظاهری تا حدی ساده تر به نظر می رسد. همچنین سیستم عامل این نمایشگر ویندوز کامپکت ۷ است که از نظر ساختار نرم افزاری تفاوت هایی را با نمایشگر اندروید ساخت کروز دارد. مانیتور سراتویی شاهین هم قابلیت اتصال به دوربین دنده عقب، درگاه های ورودی مختلف، پخش فرمت های مختلف تصویری و صوتی، رهیاب ماهواره ای، قابلیت اتصال مستقیم به تلفن های همراه آیفون و سیستم عامل های IOS و… را دارد. اما در این نمایشگر خبری از ارائه اطلاعات میرور لینک اندروید، سنسور باد تایر، وضعیت درها و… نیست و در این نسخه های شاهین، اطلاعات نام برده تنها بر روی نمایشگر جلو آمپر قابل مشاهده است. اما نمایشگر سراتوی تا حدی در بحث کیفیت ساخت بالاتر از نمایشگر کروز قرار دارد و همچنین سرعت پردازش و کیفیت تصویر مطلوب تری را به نمایش می گذارد. از سویی افراد دارای تلفن همراه آیفون می توانند تا کارکردی بهتر را از این نمایشگر مشاهده کنند. همچنین گارانتی و ضمانت کیفی نمایشگر سراتویی بیشتر از نمایشگر ساخت شرکت کروز است.

کدام نمایشگر را انتخاب کنیم؟

پاسخ به این سوال سخت است. اما می توان گفت که در کنار مباحث فنی، سلیقه مشتری در انتخاب این نمایشگرها اولویت دارد. برخی دوست دارند تا در کنار نمایش اطلاعات باد تایر، وضعیت درها و… بر روی جلو آمپر این نوع اطلاعات را به شکلی دیگر در نمایشگر خودرو هم مشاهده کنند و از سویی می خواهند تا از قابلیت هایی چون نصب نرم افزار اندروید بر روی نمایشگر شاهین استفاده کنند. بدیهی است که بهترین انتخاب برای این دسته از مشتریان، نمایشگر ساخت شرکت کروز بوده و می توانند استفاده بهتری را از این مانیتور ساخت داخل داشته باشند.

اما برخی به دنبال آن هستند که سرعت عمل نمایشگرشان بالا باشد و مسائل کیفی برایشان در اولویت قرار دارد. با وجود اینکه تفاوت کیفیت میان نمایشگر سراتویی و ساخت کروز آنچنان زیاد نیست، اما باید گفت که اگر به دنبال کیفیت بیشتر هستید، مانیتور سراتویی گزینه ای بهتر برای شما است.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *